Hengelo | 2021-12-01

Elektromonteur Machinebouw (40 uur)

Reference number 2021-1201

Wat ga je doen?

Als elektromonteur machinebouw ben jij degene die onze machines elektrisch klaar maakt, ze test en ze inbedrijf stelt. In deze afwisselende baan plan je het ontwerp en de installatie van elektrische bedradingen en ben je verantwoordelijk voor het bekabelen van onze kwaliteitsmachines. Hierbij regel je ook frequentieregelaars en besturingstechnieken in. We verwachten dat je kwaliteitscontroles kunt uitvoeren en eventuele afwijkingen kunt herstellen. Je voert de werkzaamheden uit in onze werkplaats en soms op de locatie van de klant. 

Jij bent binnen de organisatie een belangrijke schakel als het gaat om de realisatie van onze projecten. Het leveren van kwaliteit is kenmerkend voor Gietart, en daarvoor hebben we jou nodig.

Elektromonteur Machinebouw (40 uur)

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste en betrokken monteur met de nadruk op elektrisch. Je assembleert samen met collega’s vanaf tekening alle mechanische, elektrische en hydraulische machineonderdelen. 

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica. Enkele jaren ervaring als elektromonteur zou mooi zijn, maar we nodigen starters ook zeker uit om te reageren!

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, VCA diploma (of bent bereid deze te halen) en beheerst de Nederlandse taal goed. Je werkt zelfstandig vanaf een tekening en bent nauwkeurig. Je beschikt over een zelfstandige en gemotiveerde houding. Je bent flexibel ingesteld, kwaliteitsbewust en hebt een positieve uitstraling. 

Dit bieden wij jou:

Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie als elektromonteur machinebouw binnen een hecht en enthousiast team. Verder kunnen wij je het volgende bieden:

  • goed salaris passend bij je functie en ervaring
  • doorgroei- en scholingsmogelijkheden
  • veel ruimte voor eigen initiatief
  • 27 verlofdagen en 13 adv dagen op basis van 40 uur
  • bij goed werk uitzicht op een vast contract
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro
  • een leuke club collega’s
  • gratis werkkleding en PBM's


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet prijs gesteld.

Mocht je vragen hebben, dan kun je deze stellen aan:

Steef Weggen
+31 74 2 452 452

Change language

How can we help?

Need support

Looking for spare parts

Need help finding products

Need help finding solutions

Looking for download material